Pronašao promzlog starca u snegu, spasio ga i odveo u bolnicu- Nakon 7 dana starac mu priredio šok koji će pamtiti dok je živ! (FOTO)

Jedan dan dok je šetao sporednim ulicama u centru, srca grada Miles Brewin koji ima 48 godina inače taksista porijeklom iz Ontarija je neočekivano ugledao starijeg muškarca kojeg je otkrio kako lezi u snijegu.

On je tda odlucio da mu pomogne, jer je stariji gospodin zaista bio u nevolji iako nije mario kakve bi to posljedice mogle da budu za njega. Dok je Miles taksista prelazio svoju posljednju dionicu na putovanju u Hamiltonu osjećao se da bi trebao da se malo odmori. Iako su bili opasni uvjeti na cesti on nije odustajao. Ugledao je starijeg dedu kojem je zaista pomoc bila potrebna.

osoba je bila zaista u nevolji i nepomicno je lezala a temperatura je zaista niska bila. On je bio dezorjentisan i gubio je svjest i posrnuo je dok je isao po novine. On ga je odvukao u bolnicu i tu su pokusali da ga spase. Billo je jasno da mu je potrebna liječnička pomoć.

Kada su stigli medicinsko osoblje se raspitivalo kakav je to nas odnos a ja sam rekao: “Ja sam samo osoba koja je odlucila da mu pomogne,” Dao sam i svoje podatke za kontakt.