Majka iz Bosne i Hercegovine ostavila tri sina i supruga radi muškarca kojeg je upoznala preko Facebook-a! Djeca pate za njom, mole je da se VRATI PO NJIH

Situacja koja nam se dešava odgvoornost za mlađeg brata nazalost padaju na dva starija djecaka koji moraju da ga odhrane i odgoje. Njihov otac je zaposlen u građevinarstvu i marljivo radi da bi mogao da prehrani svoju djecu. Tokom razgvora sa novinarima koji su posjetili ovu porodicu djecak nije mogao da suzdrzi suze i pitao se cesto zasto je njihova majka takva da ih je ostavla takvim teškoćama i da ne pita za njih. Naime naravno da je oni jako veole i da e njihova ljubav prevelika prema njoj.

Majka je putem društvenih mreža u ovom slucaju Facebooku pronašla novog partnera i preselila se u Kakanj. Zajednica u kojoj su zivjeli su uznemireni svi njenom odlukom i ne mogu da vjerujeu da je majka bila spremna na sve to i kako nema ljudskosti da misli o djeci, ako je vec muz ne zanima.

Život u jako teškim okolnostima im je sada sa ocem, te dječaci jako teško podnose i on se bori na sve nacine da ih prehrani i da bude tu za njih. U suzama priznavajuci novinarskoj ekipi on kaze da nije kriv da je nevin u cijeloj ovoj situaciji i kaze da ne moze da vjeruje da se ovakva neprevda desila i da mu je supruga spremna ovo uraditi. On je rekao da je oduvijek bio jako privržen porodici i da je i ona bila dobra majka i ne moze da vjeruje da je uradila ovako nesto.

Pojedinci su se skupili napravili humanitarnu akciju i na nama je sada da ovu pricu ispratimo i da ovoj djecici budemo podrska i vjetar u ledja u periodu koji je pred njima.