Nema toga na sta nisu spremni da urade za bakšiš! PILI IZ CIPELA A ON JE I VISIO SA ŠIPKE KAO ŠIŠMIŠ! Video koji će vas zgroziti!

Estradni svijet jako cesto je spreman da nekim svojim situaciajma uradi neobicne i jako nevjerovatne stvari da bi zaradili bakšiše pogotov na mjestima gdje rade neke privatne proslave. Nedavno se desio i jedan skandal sa poznatim folk pjevačem Radišim Trajkovićem koji je svima poznatiji kao Đani kada je u centru pažnje bio jedan video snimak na kojem se vidi da on pije iz cipeke koju mu gost daje. Ovo je samo jedan od primjera gdje se moze vidjeti ekstravagantni nastupi da bi samo zadovoljili svoju publiku. Pjevačica Snežana JOVANOVIĆ svima poznatijako Šikića koju svi znaju po hitu “Ali bi se šikicala” je naprasvila svoju popularnost i znacajnu zaradu za svoje pjesme na nekim neobicnim  mjestima kao drvece, kamione i tu se zaradi bakšiš.

Ima situacija kada je Dušica Grabović dozivjela jedan od trenutaka u Šivcarskoj gdje se dešava da s je muškarci skoro pa svukli a zene su je opsjedale na sve strane te pokazujui da bakšiš mozue da dovede do nekih situacija koje su zaista estravagantne. Ocito je sada svima da svijet je sada na granici između zabave ali i ludila.

Mlada pjevačica Tea Tairović isto tako nije imuna na bakšiš koji se dešava na privatnim veseljima a njena senzualna izvedba joj je donijela zaista obilan prihod. Njen nastup jako cesto postice prisutne da otvore novcanike kako bi izrazili i svoje oduševljenje u svemu tome. Ćana je napravila i jao neobičan ulaz kada je privukla pažnju svih kada se pojavila u kamionu. Njen neocekivani dolazak je iznenadio sve ne samo mladence i veselje diglo na posebni nivo.