Malena Dunja (3) živi u štali sa kravama, ona i brat (4) imaju jednu igračku koju dijele! OTAC invalid se brine o njima, a ona ima jednu želju! SRCE ĆE VAM PUĆI OD TUGE KADA ČUJETE

Kada se govori o nekim zivotnim pricama niko ne moze od nas da zatvori oci i usi i da nas ovakve stvari jednostavno ne dodirne. Danas ima jedna emisija koja se inace bavi pomaganjem onima koji nemaju. Sada ima jedna TV kuca koja je odlucila da posjeti porodicu ciji kratak opis sadrzi i naslov ovog clanka. Ovo je porodica u jednom selu na Kosovu i malo ko zna da su oni u ovako losim uslovima.

Malena Dunja ima samo tri godine, njoj je zivot tek poceo a ima i braka 4 godine sa kojim dijeli sve. Oni su mnogo vise od djece, ovo su malena bica koja su morala na sve nacine da jednostavno sazriju prije vremena jer nisu imali vremena za igru jer od malih nogu prezivljavaju, bore se, i njihov zivot je takav kao da nije svakodnevnica necija. otac je invalid ne moze da radi a oni zive inace u jednoj preuredjenoj stali. Imaju dvije igracke dijele ih, igraju se sa tim. Imaju malenu bastu koju otac sam radi da bi imali od cega da zive.