Nije želio priznati sina, tužio godinama ljubavnicu a sada propao kao Grčka! POZNATI PJEVAČ NE MOŽE DA SE ISČUPA , EVO ŠTA MU SE DEŠAVA (FOTO)

Svi jako dobro znamo ko je Miroslav Ilic- On je nas pjevac starog kova koji je osao i dan danas prepoznatljiv pod nadimkom Slavuj iz mrčajevca. on je cijenjen kao pjevac medju pbulikom ali i svojim kolegama barem nekima. Jer neki koji spominju Miroslava gledaju ga kroz karijeru i uspjeh dok drugi ga hvale a drugi ga gledaju kroz neke postupke koje je radio u privatnom zivotu. Nemaju svi onako visoko misljenje o njemu.

Svi dobro znamo da je kruzila spekulacija koja nije bila nikada ni demantovana ali ni potvrđena. Onn je nakon jednog zajedničkog nastupa htio da napdne Lepu Brenu sto mnogi ne mogu da vjeruju da je to istina ali istian je ad ne zeli godinama da prizna svog vanbtacnog sina kojeg je dobio sa ljubavnicom Mirjanom Antonović.

Ona se trudila na sve nacine da on prizna ocinstvo a onda kada on nije htio to da cuje odlucila je da ode preko suda i da ga tuzi da bi dokazao. Miroslav joj je uzvratio i on je nju tuzio jer ga je ona uznemiravala i onda je izgubio na sudu a onda je morao da plati pune troskove jer je morala da radi sudenja dolaziti iz Amerike za Srbiju.