Marija Šerifović konačno odlučila da pravi babine! POZVALA SVE KOLEGE IZ TAKMIČENJA “ZVEZDE GRANDA” Mario sada samo čeka koverte

Gledaoci i obozavatelji Zvezde Granda sada ce imati priliku da gledaju pjevacicu Anu Sević koja ce sada da mijenja voditeljicu Sanju Kuzet ali tu je i Dragan Kojic Keba koji ce da bude tu u pet emisija da mijenja pjevacicu Anu Bekutu. Ceca se isto razboljela pa ce u narednim emksijama dok se ona oporavi da bude tu Ivana Peters. Sada je svima paznju privukla i novopecena majka Marija Serifović.

Marija nakon nekog izvjesnog vremena koje je provela sama sa sinom pozvala je sve svoje kolege na babine.

“Svima sam i rekl da cemo se dogovoriti da kada se sretnemo ko ce doci i kada ce doci i da svi spreme kovertu. Mario ce da eka koverte.!- rekla je MArija kroz smijeh a onda je Voja voditelj se našalio na sve to. “Mario ceka.”

Inače u domu Marije je nastao haos nakon sto se pomenula tema o krstenju sinu pa se tu umjesala i pjevačicina majka Verica Šerifović koja je na sve to imala svoj sud.

Od trenutka kada je Marija dobila sina krajem decembra ona je veoma posvećena i u svemu tome joj pomaže majka Verica. Između njih dvije je doslo do nesuglasica oko vjere koje ce to vjeru beba da prihvati. Dok Verica insistira da njen unuk bude pravoslavac a pjevačica je mišljenja sada da ne bi trebalo da se krsti sin vec zeli da prepusti odluku njemu kada on poraste.