Seka je dugo vremena ovo krila od svih: Radi ovih situacija Veljko se iselio iz zajedničke vile u Pazovi! SVE SE SAZNALO, TUGA

Sada se svuda prosirile glasine o potencijalnom razvodu pjevačice Seke Aleksić i njenog supruga. Naime sve je ona iznenadila sa tveetom koji je objavila pa su svi misili da je to gluma bila i da je sreca napravljena. Ako je ova vijest privukla pažnju njeni fanovi su poceli komentarisati i sada je dovedeno do nekog dramatičnog raspleta.

SAda radi medijske pažnje i tvita i pocele su se kružiti glasine da je njen dugogodišnji partner sa kojim ima sinove Jakova i Jovana, naime ima i dijete sa dadiljom i to je sve zaklopmplikovalo sve.

Kada je Sekina veza spomenuta u negativnom kontekstu pjevačica je odlucila odmah da reaguje i odlucila je da stvari tacku na sve optužbe.Ona je rekla da zeli da prati svoj zivot i da cuva privatnost i voljela bi da radi njene djece da se ne sire negativne i lazne informacije.

Mediji su nastavili istrazivanje i otkrili da je sada njen partner se preselio iz vile iz doma koji su skupa sagradili u Staroj Pazpvi. u društvu pjevačice i njihovih sinova on je donio odluku da se presele jer neko vrijeme se sada radi na renoviranju doma.