Marija Šerifović ostavila sina: Pogledajte koji je razlog njene odluke

Pre samo nekoliko nedelja u Srbiju je stigao mali Mario, sin Marije Šerifović, koji je naterao svoju ponosnu majku da mu priredi srdačan doček. Marijini bliski prijatelji sa nestrpljenjem su preuzeli odgovornost da ovu priliku učine posebnom, jer su dugi niz godina željno iščekivali srećne vesti od voljene estradne zvezde. Dok je Marija ranije pokušavala da zatrudni prirodnim putem, na kraju se okrenula surogat majčinstvu, tajni koju je dugo skrivala. Sada je blagoslovljena najdragocenijim darom od svih. Ćerka Verice i Rajka Šerifovića ispunjena je neizmjernom radošću zbog dolaska sina u njihov dom, iako priznaje da osjeća zabrinutost kako će uskladiti majčinstvo sa svojim profesionalnim obavezama. Unatoč nizu nastupa i koncerata, koje je čak razmišljala o otkazivanju, Marija je na kraju donijela odluku da se žrtvuje i posveti svoje vrijeme, uključujući kvalitetno vrijeme sa svojim voljenima, kako bi osigurala da bude u potpunosti prisutna za svog sina.

Uprkos Marijinoj snažnoj želji da sve svoje vrijeme posveti sinu, ona je shvatila da život mora da se nastavi i da postoje trenuci kada brigu o svom jedinom djetetu mora povjeriti nekom drugom. Trenutno o njenom sinu s ljubavlju brine njegova baka Verica, koja željno iščekuje svako novo iskustvo sa njim. Međutim, nije isključeno da pobjednik Pesme Evrovizije 2007. eventualno zatraži pomoć dadilje. Novinari su se tokom premijere filma “Nedelja” raspitivali o tome gdje se nalazi Marijin sin, mali Mario, i kome ga je povjerila na nekoliko sati. Iako se Marija suzdržavala od bilo kakvih izjava, njeno mirno držanje, osmeh i prisustvo prijatelja ukazivali su na to da je sina ostavila u sposobnim rukama. Sigurno je da je sin Marije Šerifović kod kuće sa svojom obožavanom bakom, koja mu je u saradnji sa ćerkom s ljubavlju uredila sobu. Još od rođenja sina Marija, kojeg je na svijet dočekala uz pomoć surogat majke, pjevačica zrači čistom srećom. Verica, jedina Marijina majka, od samog početka je bila u potpunosti obaveštena o pevačicinim namerama i apsolutno je oduševljena dolaskom svog voljenog unuka.

Praznik u domaćinstvu Marije Šerifović poprimio je potpuno novi nivo dolaskom dragocene bebe. Marija zrači čistom srećom, dok je Veričin duh podmlađen. Zvuk bebinog plača koji odjekuje njihovim domom posjeduje istu čaroliju kao i Marijin melodičan glas. Verica je sada stalno prisutna, više nije odvojena od svojih voljenih unuka. Njihove stvari se bez napora uklapaju u njihovo udobno prebivalište. Vericino prisustvo ima nemerljivu vrednost za Mariju, jer joj omogućava da ispuni svoje pevačke obaveze i da se bavi svojim poslovnim poslovima. Ovakve stavove izneo je poznati komšija talentovanog pevača, koji je istakao ogromnu podršku koju joj je pružila Marijina majka.