CECA POSTALA HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Njen susret s bivšim dečkom nije mogao da ostane neprimećen: Pevačica ODUVALA Bogdanovu devojku

Dana 13. januara 2021. došlo je do iznenađujućeg otkrića javnosti o poznatoj balkanskoj umetnici Svetlani Ceci Ražnatović i njenoj romantičnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem, iskusnim ugostiteljem iz Beograda. Nakon ove objave, obilje detalja o tridesetosmogodišnjem gospodinu brzo je kružilo u medijima, ne ostavljajući nijedan aspekt Cecinog novog partnera neotkrivenim širom Balkana.

Tokom svog mandata u programu, nisam davao obećanja da ću prikriti svoja lična osećanja. Ipak, promatrao sam neizbježan slijed događaja koji se odvijao. Počinje otkrivanjem malog fragmenta nečijeg života, koji postepeno evoluira u značajan dio. Na kraju, vaše postojanje postaje zajedničko vlasništvo, u vlasništvu svih osim vas samih. Odričete se bilo kakvog autoriteta nad narativima konstruisanim o vama i vašoj značajnoj drugoj osobi, otkrivanju prošlih događaja i izmjenama koje su unesene u priču. Konačni ishod je mješavina senzacionalizma i pretjerivanja, jer pojedini novinari smatraju da je stvarnost previše obična.

Nakon njihovog prijateljskog razlaza, Ona i Bogdan su odlučili da se razdvoje, svedeći svoje javne interakcije na minimum. Sinoć je, međutim, obilježila dugo očekivanu premijeru filma “Sedmica”, gdje su se Ceca Ražnatović i njen bivši partner Bogdan Srejović zajedno pojavili u javnosti. Još od njihovog razlaza 2022. godine, bilo je mnogo iščekivanja oko ponovnog susreta Cece i Bogdana. Proslavljena folk pevačica premijeru je ulepšala svojim prisustvom, u društvu ćerke Anastasije, dok je Bogdan stigao sa devojkom Jovanom Ljubisavljević.

Cecin zadivljujući outfit, vredan impresivnih 10.000 evra, oduševio je gledaoce uprkos značajnom jazu u godinama između nje i Jovane. Ceca i Bogdan su sinoć namerno izbegavali jedno drugo, postavljajući pitanje o razlozima njihovog ponašanja. Ostaje neizvesno da li je ovo izbegavanje posledica prisustva kamera ili uticaja Srejovićeve devojke. Ipak, evidentno je da se bivši par nije oprostio jedno od drugog. Uprkos naizgled savršenoj vezi, Ceca i Bogdan su posle nekoliko meseci zabavljanja doneli odluku da prekinu svoju romansu. Iako su odlučili da detalje svog raskida zadrže u tajnosti, naglasili su da održavaju prijateljsku vezu, na šta ukazuju njihovi zajednički lajkovi na Instagramu. Međutim, činilo se da se dinamika među njima promenila kada je Bogdan počeo da organizuje venčanje sa Jovanom.