Marija Šerifović pokazala po prvi put sina a onda od svih zatražila samo JEDNO! Svi se pitaju što je odlučila da krije? (FOTO)

Svi su se sokirali kada su ovo vidjeli. Niko nije mogao da vjeruje da je ona odlucila da objavi ovu vijesti i da nakon toliko mjeseci i godina cutnje o tome sada da tako isprica.

Instagram je oduvijek bio svjedok ljubavi koju je pjevačica Marija Šerifović pokazivala prema svojim kućnim ljubimcima i zaista je toliko bila vezana za njih. Naime ona ima psa buldoga kojem je dala ime Hak i svaki dan je na drustvenim mrežama objavljivala neke njegove smiješne video snimke ili slike neke.

Jasno je da veliki roj ljudi svoje ljubimce gledaju kao djeca ali rijetko ko ode toliko daleko pa odluci da svoje zivotinje u javnosti zove sine ili kćerko. MArija je objavila na svom Instagram nalogu stori dje je rekla da bi morala da kupi i jedan manji automobil i to da bude za njenog sina a u ovom slučaju je mislila na Haka.

Svi su tada iznenađeni bili kada su vidjeli kako je ona nazvala psa. ona je uvijek govorila da je on jako bitan za nju da je njen oslonac i da joj je zaista bitan. Saam je rekla da nikada nista bez njega ne radi i ne moze da zamisli svoj dan a da on nije tu sa njom.