Zatekao nas je SMRTNI slučaj koji je zavio čitavu estradu u crno, Ceca se jedva oglasila: Otišao si na lepše mesto

Juče je bio tragičan trenutak za srpsku pop muzičku industriju jer je Aleksandar Đoković, veoma cenjena ličnost i pionir hirurgije, preminuo u 53. godini života. Ovaj nemili događaj označava kraj jedne ere. Naime, dr Đoković je uspostavio bliske veze sa brojnim estradnim ikonama, ali se njegovo izuzetno hirurško umeće najizrazitije pokazalo kroz nezaboravnu operaciju Krstinja Matanovića, takmičara na renomiranom takmičenju “Zvezde Granda”.

Nakon tragičnog gubitka bliskog saputnika, Saša Popović je nesebično obezbedio finansijska sredstva neophodna za operaciju. Duboka povezanost ove dve osobe neosporno je svedočanstvo njihovog prijateljstva, veza koja će se nesumnjivo trajno urezati u Popovićevo srce, kao i u sećanja svih onih koji su imali sreće da su se susreli sa ovom izuzetnom ličnošću. Gostujući u Grandovim emisijama, Đoković je ljubazno prenio svoje ogromno znanje i stručnost široj publici, nudeći neprocjenjive smjernice i perspektive o širokom spektru tema.

“Trenutna situacija je široko priznata i univerzalno shvaćena. Svaki novi proboj, kao što je najnovija dostignuća u laserskoj tehnologiji, dobija priznanje i potvrdu. Međutim, odluka o nabavci i korištenju ovih inovacija ovisi o nečijem razmišljanju i raspoloživim resursima . Lično, ja se ne slažem sa poslovnom politikom koja zahtijeva nabavku svakog novog izuma. Umjesto toga, odlučujem se za etablirane i dugotrajne proizvode. Strpim se prije kupovine, čekam nekoliko godina da se određeni artikl pokaže Ovakav pristup je vođen mojom nepokolebljivom posvećenošću dobrobiti mojih pacijenata“, rekao je Aleksandar u intervjuu za emisiju „Grand Magazin“.

Po prijemu vesti o odlasku dr Đokovića, Ceca Ražnatović je na Instagramu prenela svoju duboku tugu. U srdačnoj poruci, proslavljeni pevač je izrazio večnu prazninu izazvanu gubitkom našeg dragog Alekse. Ceca je priznala da vreme možda neće otkloniti njen bol, ali je istakla važnost pronalaženja načina da sa njim živi.