Marija Šerifović u minijaturnom kupaćem kostimu prošetala SINA! BURNE REAKCIJE SU SE STVORILE RADI OVOGA (FOTO)

Marija Serifovic je prije nekoliko mjeseci u velikoj tajnosti postala majka i sve se to rijesilo uz pomoc surogat majke jer samanije mogla iako se godinama borila. Naime sada se trudi da svaki slobodan trenutak koji ima provede sa svojim nasljednikom  koji je dobio ime Mario. ona je odlucila sada da napravi pauzu od obaveza i otputovala je sa sinom i jako toplije krajeve da bi se oboje zabavili i opustili na plazi i odmorili.

Marija je u kupacem kostimu setala plazom te je držala svo sina cvrsto u narucju te ga i ljubila. Snimak koji se pojavio na Instagramu ona je napisala naslov “Moj” i to sa velikim slovima ispisala.

  • Ovo su prizori koji su raznjezili sve Marijine fanove koji su joj ostavljali samo neke pozitivne komentare i svi su pisali kako je ovo uloga koja joj jako treba a ispod se pisalo “Preslatko “Vrijedi se boriti za ove trenutke koje sada dozivljavas.” “Kada poraste, bitce ponosan jer je njegova majka mega mega zvijezda i dobra osoba”

Marija je zaista iznenadila sve kada se krajem 2023 godine pojavila vijest da je uz pomoc suroga majke u Americi dobila sina. Kako je rekla ovo je odlucila nakon nekoliko neuspjelih pokušaja da ostane u drugom stanju a velika podrska joj je bila majka Verica.