Ljudi prilika za vas: EVO kuće na poklon- Muž i žena iz HRVATSKE poklanjaju kuću na moru a ovo je uslov koji morate ispuniti! SVI U ŠOKU- PROBAJTE (FOTO)

Dan danas su nekretnine stvar oko kojih se zaista stvoi veliki problem pogotov kada se par odluci da odradi zajednicki zivot. Ili se mora dizati visok krediti ili su stanarine jako skupe a sa druge strane mozemo da vidimo da snahe ne zele da zive sa svekrvama. Ono sto je bitno da se u tim situacijama i nadje neko rjesenje.

Nedavno smo imali i jednu situaciju gdje je u Bosni i Hercegovini jedan par poklanjao kucu ali je uslov izmedju ostalog bio da se brinu o ovom bracnom paru . Na tu ponudi niko nije htio da prihvatio jer nisu htjeli da prihvate zivot na selu. u danasnjem clanku mi vam donosimo jednu situaciju a radi se ovdje o morskoj destinaciji.

Ovo je bracni par koji zivi u Vrapolju a inace su pobjegli iz Splita a oni imaju viska kucu koju inace zele da poklone nekome. OVDJE je samo uslov da je bitno da se placaju rezije za nju a vlasnici ce im biti inae prve komsije.

Da li ce oni da pronadju adekvatnog komsiju na nama ostaje sada da vidimo kakva ce situacija u svemu tome da bude.