Melina pred svima urlala na Harisa, on joj uzvratio kako nijedan muškarac ne bi, pevač rekao samo jednu rečenicu..

Neočekivana vijest o razvodu Meline i Harisa Džinovića, koji označava kraj njihove 22-godišnje veze, iznenadila je mnoge.

U početku su ih doživljavali kao oličenje idealnog para, no sada se pokazalo da je ta percepcija bila varljiva. Iako postoje razna nagađanja o razlozima njihovog razvoda, poput uplitanja treće strane i pjevačičinog nestalnog temperamenta koji dovodi do čestih sukoba, pravi katalizator ostaje neotkriven. Unatoč tome što mediji često Džinovića prikazuju kao teškog čovjeka, javna razmjena Meline i Harisa otkrila je autentičnu dinamiku njihovog braka.

U nedavnom gostovanju u talk showu, poznati par progovorio je o svojoj vrlo popularnoj aferi koja se odigrala u Parizu 2003. godine. Sve je počelo kada je Melina izrazila želju da se prepusti luksuznom šopingu tijekom njihove ležerne šetnje. To je nagnalo Harisa da pruži podršku i nastavi razgovor. Osvrćući se na prošlost, moram priznati da sam posljednje dvije godine pronašao veliko zadovoljstvo u svom paru traperica. Međutim, tijekom našeg boravka u Parizu s Harisom, osvojila me neodoljiva Diorova privlačnost. D

ok sam stajala ispred dućana, našla sam se rastrzana između tri para cipela. Ipak, trudna i osjećajući se kao glomazna slonica, pomisao na štikle činila se nepodnošljivom. Upravo u tom trenutku Haris, moj voljeni suputnik, oglasio se utješnim riječima. Rekao je: “Zašto se nervirati, draga moja? Mlada si i lijepa, s prekrasnom kosom i ljupkim licem. Jednostavno nabaci staru odjeću, obuci traperice, zaveži kosu u rep i bit ćeš savršena. Ti ne trebaš ništa više; zagrli svoju mladost.” Zaigrano sam se okrenula prema njemu i šaljivo rekla: “Pokušavaš li izbjeći da mi nešto kupiš, ljubavi moja?” Razgovor između Meline i Harisa naglo je došao do neslućenog kraja jer je pjevačev odgovor prkosio očekivanjima gotovo svih prisutnih. “Je li to vaša insinuacija da ja ne trebam baš ništa?”