SUDBINA JE TAKO HTELA: Saša i Dejan Matić nisu rođeni slepi, greška JEDNE osobe koštala ih je vida

Prerano rođeni 26. travnja 1978. u Drvaru, Saša i Dejan Matić, poznati blizanci u srpskoj glazbenoj industriji, prikupili su veliki broj obožavatelja i iznimno su cijenjeni.

Iako je njihova majka Dragica bila u nekompliciranoj trudnoći, iznenada su se porodili, zbog čega su blizanke u šestom mjesecu trudnoće premještene u zagrebačku bolnicu, gdje su morale biti smještene u inkubator. Iako je njihov trenutačni stav o tom pitanju i dalje neizvjestan, postoji priča koja implicira da su u ovaj svijet ušli u stanju savršenog zdravlja. Tragično, greška koju je počinilo medicinsko osoblje dovela je do nepovratnog gubitka vida.

Dejan Matić već je otkrio incident nepažnje, ali je odlučio ne otkriti konkretne informacije o osobama koje su umiješane ili njihovoj profesiji. Srž ovog događaja bio je prijevremeni porod, a da je doista posljedica nemara, bila bi alarmantna stvar. Kružile su glasine o mogućnosti kirurškog zahvata kojim bi se pjevaču vratio vid. Međutim, Saša, koji je ostao ustrajan u podršci bratu, odbio je operaciju i smatralo se da ima veće izglede da će mu se vid uspješno vratiti.

Saša Matić otvoreno je izrazio skepsu prema besmislenom narativu koji kruži već dulje vrijeme. Otkrio je da su i on i njegovi roditelji odbili priliku sudjelovati u određenim eksperimentima, što ga je jako mučilo. Saša Matić jasno je dao do znanja da postoje dvije teme o kojima ne želi raspravljati: potencijalni sukobi s bratom i stanje njegove vizije. Uistinu je zapanjujuće da unatoč slabovidnosti, i Saša i njegov brat nisu imali nikakvih prepreka u svakodnevnom životu.

Unatoč svim izgledima, ne samo da su nadmašili očekivanja, već su postigli i zapažene uspjehe. Saša i Dejan Matić uživali su u izvrsnim profesionalnim karijerama, ali i osobnim prekretnicama. Saša, u sretnom braku više od dva desetljeća, trenutno je posvećen odgoju svoje dvije kćeri uz suprugu Anđeliju. S druge strane, Dejan se vjenčao 2012. godine i sada je ponosni otac dvojice sinova.