Melina se na sva usta falila ko joj je švaler! JAVNO s njim izlazila i sve radila da bi Haris saznao! (FOTO)

Haris Dzinovic je zadnjih nekoliko sedmica, u jeku skandala. ON SADA NE BRINE o svojoj karijeri, nego uveliko vodi bitku sa svojom sada vec bivsom suprugom. Da vas podsjetimo vijest da se razvodi od Meline supruge sa kojom ima dvoje djece sve je iznenadila. Na kraju se ispostavilo ga je ona varala dugo vremena a ada on to nije ni znao.

Kako su prenijeli mediji cini se da informacija o tome da Melina ima izvanbračnu aferu obislo je mnoge pojedince prije nego li su i mediji saznali da se ovaj par razvodi. Šuška se sada da je Melina dugo vremena u vezi sa poduzetnikom iz Beograda prije nego li je konacno zauvijek napustila rezidenciju na Senjaku i nastavila svoj zivot.

Povjerljivi izvor, koji je želio ostati neidentificiran, otkrio je da je Melinin dečko već bio poznat u susjedstvu i prije nego što se ona preselila u svoj stan. Navodno se Melina hvalila ljubavnom vezom te često spominjala partnera tijekom posjeta lokalnoj teretani. Nagađa se i da je njezin novopečeni suputnik ugledni poduzetnik, koji slovi za jednog od najtraženijih muškaraca u Beogradu.

Sada jedan jako povjerljiv izvor koji je htio da ostane neidentificaran je rekao da je Melinin dečko svima poznat u susjedstvu i prije nego li se ona preselila u novi stan gdje je on dolazio. Navodno se Melina hvalila sa ljubavnom vezom te jako cesto spominjala svog partnera pogotov kada bi u teretanu isla. Nagađa se sada da ovaj novopoceni njen decko i mnogo para da je poduzetnik i da vazi za jednog jako trazenog muskarca u Beogradu.