Melina se na sva usta hvalila na usta ko joj je švaler- Namjerno htjela da Haris sve sazna i da ga se oslobodi (FOTO)

Tokom zadnjih nekoliko sedmica fokus je sada na Harisu Dzinovicu i sada je njegova karijera sklonjena, i on se nasao sada u bitki sa bivsom suprugom te borbom oko svega toga. Upravo je taj Haris odlucio da isprica vijest da se desava razvod od Meline, koja je inace majka dvoje djece. Otkriveno je da je ona bila u vanbracnoj aferi i sta se desavalo sve tu.

Kako su mediji  uspjeli da saznaju cini se svima da je vijest o Melinoj vanbračnoj aferi sada obisla veliki broj pojedinaca i prije nego li su mediji uspjeli da saznaju da se ovaj poznati par razvodi. NAgađa se da je Melina dugo vremena bila sa poznatim Beogradskim poduzetnikom prije nego li je odlucila sev da napusti i da ode iz vile na Senjaku koju su zadnjih dvije godine radili.

Prema jednom dousniku koji je htio da zadrzi anonimnost Melinin decko je stekao popularnos ti ugled kada se preselio u blizinu njenog prebivalista. prica se da je Melina tokom cestih obilazaka fitnes centra sa ponosom pricala kakva je to njena ljubavna veza i jako cesto je spominjala tu drugu osobu. Osim toga nagađanja da je njen novopeceni saputnik poduzetnik i slavi za jednog jako trazenog Beograđana.

Ovo je situacija koja je izazvala veliki interes i nagađanja u medijim i estradnim krugovima. Haris je otvoreno optuzio Melinu za prevaru.