Otišao sve napustio i sada sa MILICOM uziva u milionima! POGLEDAJTE u kakvom stanu je živjela Hana, Mitrovićeva bivša supruga!

Kada se spomene njegovo iem Zeljko Mitrovic je jedan od najjacih medijskih licnosti u ovom dijelu Evrope. Njegova Pink koorporacija je krenula sa radom sredinom 90.tih godina a on danas ima preko 200 kanala ali i preko 1500 zaposlenih na svojoj televiziji.

Vjerovatno ste do sada mnogo puta upoznali sa pricom grandiozne stvarnosti vladavine od samog Zeljka Mitrovica sa kojim je upoznat cijeli Balkan. Koliko god vam se cinilo zapanjujuce ovo je prica prava i istinita. Trenutnacno se njegovo carstvo sad procjenjuje na stotine milion eura a preko Pinka je dosta toga i oglašavano i reklamirano. Dugi niz godina on je sada u braku sa Milicom. Imaju sina i kcerku. Danas cemo kratko da se zabavimo sa njegovim zivotom. U mladosti je dozibio i brak sa zenom Sonja Mitrovic Hani koja je slovila za jednu jako posebnu osobu iz devedesitih godina.

Tokom zajednickog vremena provedenog skupa dobili su sina Aleksandra i kcerku Sandru. Ali su se drzali po strani sto se tice privatnog zivota. Par se vjencao 1990. godine ali nakon 4 godine su se odlucili razvesti. Nakon toga veliki broj medija su objavili i stan u kojem je ona bila nakon razvoda. Osim alimentacije dobila je i studio u srcu Beograda od Zeljka.