Mile Kitić bez blama govorio o LJUBAVNICI! ŠOK

Mile Kitic je nas poznati pjevac i publika ga zaista voli i obozavaju njegove nastupe ali i pjesme. Njegov muzicki put pocinje 1980 godine kada je poceo prvo u nekom bendu. Onda je odlucio da ide rame uz rame sa svojim kolegama Sinanom SAkicem. Draganom Mirkovic- Licni zivot Mileta Kitica je bio poseban a najveca radost mu se desila kada se ostvario kao otac.

Svoju kcerku Elenu je docekao sa suprugom Martom dok iz prvog braka ima kcerku Sanju. Neka se zna Mile je jak omlad stupio u brak i sa tim se ponosi. Njegova kcerka sada studira dizajn u Beogradu. uprkos raspadu braka on je uvijek bio uz svoju pvu kcerku. On odrzava liniju izmedju kcerke i majke. Njegova kcerka je zrela i sve je prihvatila. Sanja i Elena nemaju neke interakcije ali postuju jedna drugu. Kada je Mile nastupao sa svojim kolegama tada nije bilo sujete, jer tada niej bilo prostora tome.

Tada u grupi svaki clan grupe je dobio jednak dio zarade, Izricito je stavio do znanja da je nasa zarada povezana sa tim koliko smo ucinkoviti bili i tu nije bilo rasprave. Nasa saradnja trajala je kratko jer se neki pojedinci nisu mogli da nose sa licnim sukobima. u nasoj grupi niej bilo mjesta sebicnosti.  On je u jednoj emisiji govorio o tome da je nekada bio nevjeran suprzzi Marti.