Miljana Kecmanović ima veliki strah od sina: DJEČAK ZNA NJU VELIKU TAJNU- Ona radi sve da Kosta to nikada ne iznese. (FOTO)

Odnos Miljane i njenog sina Koste Kecmanović je stalno u nekom cudnom stanju ali u ovom trenutku postoji sada neka vrsta nelagodnosti koja izbija iz majke prema sinu. Gotovo se cini svima da ona ima neki strah da bi njeno dijete moglo da otkrije njene teske i duboke tajne koje je dugo krila.

prema rijecima izvora Miljana je rekla da se osjeca kao u nekom beznadju. Preko svog rodjaka iz posjete je prenijela zahtjeve Kosti sa nekim konkretnim predmetima.U poruci ga je ona tada molila da se suzdrzi od svjedocenja protiv nje i Vladimira te je izrazila i strah da bi se moglo dosta toga razotkiti pogotov neke istine iz njene porodice.

Kao njen neki najblizi Kosta je naravno upoznat sa svim tajnama i licnim nekim otkricima. Ali sada je zabrinuta da bi njegova umjesanost mogla da dovede do otkrivanja nekih prica koje do sada nosu ispricane. Miljana ga je zamolila da treba u ovim trenutcima da misli o buducnosi njegove sestre koja je sama i kojoj nedostaje sada podrška.

 

Miljana je istakla kako je inace naruseno stnaje  u zivotu njegove sestre. Nada se da ce sada njen sin pokazati maleni djelic kajanja za svoju sestru kao i da ce odustati od planova da svjedoci protiv roditelja jer bi to i dovelo na kraju do neceg sto ne zeli ni da pomisli sada.