Mira Banjac u svojoj 94. godini brine o bolesnom sinu, kuha, obavlja kupovinu! TAJNA VITALNOST OTKRIVENA OD STRANE NJE

Miras Banjac je jedna od jako poznatih i legendarnih glumica koje dolaze sa nase scene. Ona je nedavno slavila svoj 94. rodjendan. Iako je tokom ssvih godina imala velike probleme sto se tice zdravlja ali njen duh je i dalje jak pa i neunistiv.

Poznata glumica je uvijek isla ka svim stvarima u svom zivotu. Ona se svo vrijeme cvrsto drzala uvjerenja da pojedinci posjeduju neku otpornost da prevladaju sve izazove.  ONA JE REKAL DA voli posao svoj da joj on daje snagu i energiju i da u njemu uziva.

Kljuc uspjeha  kako je rekla Mira lezi da se prihvati pozitivna energija, umjernost. Njeno umjece i bogato iskustvo je pokazalo kako je ona osvojila publiku te je tako ostavila na sve veliki dojam. Iako ej virus trajao to je zaustavilo nastupe i sve sto se desavalo. Onda je Banjac provela sve dane u svom domu, borila se a inace voljela je da hoda i da bude aktivna.

Kako je rekla glumica ona je upravljalal tada svojim vremenom, bavila se poslovima oko kuce, organizirala je sve. Prihvatila je situaciju i shvatila je da mora da se prilagodi svemu tome. Ona je tokom mnogo godina sudjelovala aktivno u snimanju serija i igranju u predstavama.