3 horoskopska znaka neće znati šta će sa parama do kraja godine! NAJPRECIZNIJI INDIJSKI HOROSKOP-PROCITAJTE

Indijski poznati astrolozi koriste razne zvijezde sto se tice tumacenja sudbine a sazvježđe prema kojim se gleda horoskop jeste Rasi. Postoji 12 Rasija slicno kao astroloski sistem ali razlika lezi u tome kako se mjeri vrijeme. Vjeruje se da horoskopski znak Bika, ili Vrisa i donosi veliko bogastvo kako se tice finansijskog preokreta i licni napredak.

 

BIK – Period koji ide od 21. aprila do 21. maja i to je sve rasporedjeno u datumu. Prema astrolozima zvijezde se slazu u vasu korist. VASE mudro donosenja odluka omogucilo vam je da iskoristite svaku opciju koja vam bude dostupna. Uskoro ce te vidjeti kakvi su to plodovi vaseg rada i posvećenosti. U narednim mjesecim potencijal za ostvarivanje prihoda vama je na dohvat ruku ali samo ako ste osoba koja je produktivna.  Kljuc uspjeha je u vama i nemojte da se plasite rizika.

 

Mithuna koji su poznati kod nas kao BLIZANCI su jedan od 12 znakova koji se nalaze u tradicionalnoj zapadnoj astrolooji. U pitanju je termin od 22 maja do 21 juna. Vrijeme koej dolazi pred vas jasno je da ce vam biti ovo najtrijumfalniji period u zivotu. Vidjet ce te tada rjesavanje svih problema i svi izazovi ce se rijesiti lak. Trebate da se radujete procesu tranzicije i poslova i prihvatite sve primjene sa srcem. Vodite racuna o svom zdravlju posebno tokom jeseni jer su vam pluca osjetljiva.

 

Lav to je period od 23 jula do 21 augusta. put do uspjeha je unaprijed odredjen u zvijezdama ali na kraju je na vama da to sve slijedite. u zadnjih nekoliko mjeseci ste imali prilikui da mnogo zaradite a do kraja godine moci ce te sve to udvostruciti. Jos nije vrijeme da odmarate jer su postignuca ispred vas. Umjesto toga vrijeme da je uzmete akciju i da ostvarite planove koje ste gajili.