MIRA ŠKORIĆ ŽESTOKO ISPROZIVALA MAJU BEROVIĆ: Ti nisi mlada, pevaš jadno, a tvoja raspala mentorka… Bura na mrežama

Novo izvođenje duetske numere “Ne računaj na mene” nedavno su predstavile Maja Berović i Ceca Ražnatović. U originalnoj verziji su se pojavile Ceca i Mira Škorić i izazvale poprilično pometnju u procesu.

Maja Berović izazvala je veliku pometnju svojom neočekivanom izjavom, zahvalivši se i izjavivši da bi drugačije odgovorila da je na mjestu koleginice Mire Škorić.

Mira je bila iznenađena ovim riječima, što je izazvalo značajnu galamu svojim naknadnim komentarom.

Dame i gospodo, kao osoba poznata kao Mira Škorić, suzdržala sam se da se promovišem preko bilo kakvih medija. Međutim, ne mogu više da ćutim dok vi neprestano kritikujete. Dozvolite mi da vas prosvijetlim, uprkos vašem nedostatku obrazovanja i nesposobnosti da shvatite. Vrijedi napomenuti da je vaša pala mentorica cijeli svoj život posvetila lažnom optuživanju drugih kako bi ostvarila svoj vlastiti plan, a sada ste se našli u neizvjesnoj situaciji. Izuzetno mi je zadovoljstvo da svjedočim kako talentovani mladi pjevači udahnjuju novi život starim pjesmama, ali to se nažalost ne odnosi na vas. Niste ni mladi ni vješti u svojim vokalnim sposobnostima. Svaka nadobudna zvezda iz emisije “Zvezda Granda” je superiorna pevačica u odnosu na tebe, a ti zaista oličavaš beznačajnost od samo 100 dinara, kako s ponosom proglašavaš (mada ovu pesmu nikada ranije nisam čuo). Ne možete sami da vaskrsnete, a pesma “Ne računajte na mene” nastavlja da napreduje bez vašeg učešća. Budite sigurni, situacija bi mogla biti daleko gora, pa bi bilo pametno da šutite. Ako bude sledeći put, neću biti tako ljubazna, verujte mi – izrazila je Mira na Instagramu.