BOBAN ZDRAVKOVIĆ OD PRIJE TRAŽIO 4.000 EVRA! Aleksandra zvala kolegu da joj bude gost na koncertu on joj rekao svoju cenu

U okviru svoje turneje „Od istoka do zapada“, Aleksandra Prijović je uspešno završila ukupno 16 koncerata širom regiona. Svaki nastup je bio još posebniji uz uključivanje gostujućih umjetnika. Za nišku salu Čair, Prijović je imao posebnu želju da pozove pevača Bobana Zdravkovića, koji je poreklom iz samog grada u kojem je koncert održan.

Boban je izrazio želju da prisustvuje pevačinom koncertu, ali je imao konkretnu traženu cenu od 4.000 evra.

Prija je, kao i ostali njeni gosti, pozvala stariju koleginicu prema našem izvoru, ali je bila zatečena neočekivanim gestom pevačice, iako je uspela da ostane mirna i pribrana bez ikakvih znakova ljutnje.

Boban, rodom iz Niša i poznat po svojim zadivljujućim pesmama, privukao je Priju pažnju. Ona mu se obratila i uputila poziv da bude gost na njenom predstojećem koncertu. Na njeno iznenađenje, Boban je otkrio da njegov honorar za nastup iznosi 4.000 evra. Bez oklijevanja je izričito izjavio: “Bilo da se radi o dvije pjesme ili dvadeset i jednoj, moja stopa ostaje ista.” Priya je u početku mislila da se šali, ali je ubrzo prasnula u smijeh. Nezastrašena, još jednom se raspitala o njegovoj dostupnosti za datum koncerta. Međutim, Boban je ponovio da bi to mogao uspjeti, ali o isplati nije bilo moguće pregovarati. Ovaj izvještaj, koji dijeli naš dobro upućeni izvor, baca svjetlo na tu stvar.

Kada je shvatila da se njen kolega Boban ne šali, Prijovićka je odmah prekinula njihov razgovor. Iako nije gajila ljutnju prema njemu, osjećala je ogromnu nelagodu. Situacija je bila bez presedana; nikada ranije kolega nije tražio novac od drugog kolege da bi zajedno prisustvovali koncertu. Obično se smatralo da su takvi događaji besplatni, služeći kao simbol podrške. Čini se da se Bobanova perspektiva po tom pitanju razlikuje od gledišta popularnih pjevača, jer on svemu pristupa s profesionalnog stanovišta. Prema našem izvoru, ovaj incident je bio u skladu sa njegovim uobičajenim ponašanjem.

U pokušaju da obezbedimo učešće Zdravkovića, kontaktirali smo ga telefonom i porukom, ali se, nažalost, nije javljao. Slično, Aleksandra Prijović takođe nije odgovarala na naše pozive. Vrijedi napomenuti da su kod Prije nastupale mnoge njene kolege, među kojima su Vesna Zmijanac, Indira Radić, Tea Tairović, Jelena Rozga, Saša Matić, grupa Đogani, Lepa Brena, Lexington bend, Osman Hadžić, Al Dino i drugi. koncerti u raznim regijama. Prema našem pouzdanom izvoru, nijedan od ovih umjetnika nije tražio nikakvu naplatu za svoje nastupe.