Miroslav se stidi i kćerke? Ona je udata za poznatog političara a on je krije! JEDNO DIJETE ODBIJA PRIZNATI A DRUGOG SE STIDI

Miroslava svi dobro znamo a on je dugo godina na nasem estradnom nebu oko 50 godina sigurno. On je oduvijek bio veliki miljeniki mnogi su govorili da je slavuj a prije nekoliko godina protiv njega je pokrenut postupak utvrđivanja ocinstva a on je odlucio da se svemu tome suprostavi jer nije htio da prizna sina kojeg je dobio u vanbracnoj zajednici. Miroslav nije htio mnogo da govori povodom ove teme, ali tada njegova ljubavnica da je tako nazovemo je sve ovo predala na sud i kako je bilo svima jasno Miroslav u svemu tome ce da izvvuce deblji kraj.

Miroslav za one koji ne znaju ima i kcerku ali njeno ime je sakriveno jer ne zeli o njoj da govori. Ona je kako su mediji saznali udata za jednog od pozntog politicara i sa njim u braku je dobila dva sina.Suprug joj se zove Dragan a Marija se prilikom udaje naravno odrekla prezimena djevojackog a sada je svima poznata kao Marija Šatanovac. Sada smo saznali da ona ima i korektan odnos sa ocem i da su unuci jako cesto sa svojim djedom, ali kcerka jako rijetko ga posjecuje.

Vjerovatno odnosi su se promijenili radi svega sto se desavalo sa Miroslavom sa sudom i vanbracnim sinom!