DONESENA KONAČNA ODLUKA: Nika i Atina više neće živjeti sa Jelenom! Evo šta majka kaže o tome? (FOTO)

Jelena Karleuša se istice kao osoba koja je oduvijek voljela da se posveti svom poslu, i jako cesto je u centru paznje. Ono sto je za nju vazno jeste da je majcinstvo i jednostavno tu je najbolaj i tu daje sto posto sebe.

KAda se sve te kamere ugase Jelena je vise puta naglasila da je ona jedna obicna majka, voli da grli, da ljubi svoju djecicu, tjesenjem, ljubljenje, savjetovanjem a ponekada kako je i sama rekla nekom grdnjom. Ona se brine o njihovom vaspitanju i smatra da imaju sve sto pozele.

ONA JE VEC isplanirala njihovu buducnost, posebno kada se radi o procesu skolovanja. Kada se radi o tome Jelena je odlucila i to javno otkrila da ce njena djeca da idu na skolovanje u Londonu ili Americi jer joj je i njoj i njima jako vazno da stekne obrazovanje.

Pop diva je nedavno opisala kako tece njen tipican dan sa djecom. ona kaze da to pocinje u pola sedam ujutro, dorucak, pa ide voznja djece u skolu a nakon toga zajednicki rucak i skupa su a nakon toga radi se domaci zadatak, gledanje filmova. Naglasial je da njena uloga majke da se brine o njima, i jako voli da podstice da podrzava sve njihove interese.