“MISLILA SAM DA VIŠE NE MOGU DA OSTANEM TRUDNA” Voditeljka Slagalice rodila sina u 41, a evo šta je kaže o 18 godina starijem mužu

Više od dvadeset godina Jelena Simić, divna voditeljka “Slagalica”, srećno je zaljubljena u svog supruga Dragana Simića.

Jelena Simić i njen supružnik, koji ima značajnu razliku u godinama od 18 godina, ponosni su roditelji dvoje djece – njihove prvence Une, rođene 2010. godine, i sina Alekse, koji je 2020. godine iznenadio.

Otkad je Una ušla u svijet, moj život je obogaćen na najizvrsniji način koji se može zamisliti. Uvijek sam vjerovala da mi je suđeno da budem odana majka kćerke i osjećala sam da je to u mojim mogućnostima. Suprug i ja nismo planirali još jedno dijete, ali posljednjih godina Una je izrazila svoju duboku čežnju za bratom ili sestrom. Dok sam razmišljao o njenoj iskrenoj želji, došao sam do spoznaje da su moje vlastite želje sebične, jer sam itekako svjestan duboke veze koju dijelim sa svojom rođenom sestrom i koliko se oslanjamo jedno na drugo. Žudjela sam da još jednom doživim majčinstvo, ali sam vjerovala da je to nemoguće. Kada smo primili neverovatnu vest, to je donelo ogromnu radost celoj našoj porodici. Jelena, koja je svoje drugo dete rodila u 41. godini, tada je za “Wannabe Magazin” podelila ovu divnu vest.

Voditeljka je nedavno istakla da je njen brak sa Draganom u potpunosti zasnovan na ljubavi. Ona je istakla činjenicu da su oboje imali aktivnu ulogu u izgradnji svog doma, te je jasno stavila do znanja da je daleko od toga da Draganu ne pomaže.

U domenu profesija, naišli smo na situaciju u kojoj je jedan pojedinac iza leđa drugog ciljao toksične optužbe. Međutim, ovo se pokazalo uzaludnim. Naš jedini vodeći princip ostaje nepokolebljiv: ljubav. Ova osećanja Jelena je podelila sa magazinom “Hello”.

Njen muž ne prima ništa osim riječi divljenja i pohvale.

Uz njega pored sebe, nalazim utjehu pred razočaranjem. Moja nepokolebljiva podrška je poznata, čak i među mojim prijateljima koji uvijek insistiraju da se nikad ne pojavim bez nje, jer oni to cijene isto kao i ja.

Jelena je izrazila divljenje Draganu, opisavši ga kao hodajuću enciklopediju. Ona smatra da je izvanredno biti u društvu tako inteligentne i brze osobe. Draganove stalne šale, čak i ako joj se ponekad podsmevaju, Jelenu nikada ne zabavljaju. Pored svoje neizmerne energije i saosećanja, Dragan se ističe kao otac pun ljubavi prema njihovoj deci.

Inače, Dragan Simić, 62-godišnji profesor Fakulteta političkih nauka, često se pojavljuje na fotografijama koje Jelena deli pored svog voljenog partnera na raznim društvenim mrežama. Komentari na ove objave stalno ih hvale kao uzoran par.