BRUTALNA OBJAVA JK: Mislila sam da je OVA samo glupa pa srlja u propast zvanu NANOGICA! Podigla ESTRADNI MULJ – Prija, Tea, Vojaž

Pevačica Jelena Karleuša izrazila je podršku svojoj prijateljici i koleginici Miri Škorić, koja je kritikovala Maju Berović i Svetlanu Cecu Ražnatović zbog njihovog dueta “Ne računaj na mene”, pesme koju su ranije izvodile Ceca i Mira.

Karleuša je prvo kritikovala Maju Berović, optužujući je za nepromišljeno ponašanje u vezi sa pesmom. Nakon toga, nije štedela reči kada je reč o Ceci Ražnatović.

“Ja sam mislila da je ova samo glupa pa zato srlja u propast zvana Nanogica, jer ne vidi kako joj se završila karijera od kad se uhvatila tog mraka. Moram ovako javno da se zapitam šta je vama pevačicama? Zar ne učite na greškama koleginica”, zapitala je Karleuša, izrazivši zabrinutost za koleginice.

Nakon kritika upućenih Maji Berović, Karleuša je oštro napala Cecu Ražnatović, optužujući je za napad na Aleksandru Prijović i širenje loših glasina o njoj. Pored toga, Karleuša je navela da Ceca podržava Nanogicu, koja, prema njenim rečima, širi negativne priče i ponaša se neprijateljski prema Daru Bubamari.

“Meni, naravno, decenijama čini zlo, ali ja vraćam bolno i u metu, vi to niste u stanju, drage pevačice. Pevačice, znam da su mnoge od vas glupe, povodljive i naivne, ali verujem da ste vernice. Zar mislite da će neko sa toliko karmičke krvi na rukama vama doneti dobro? Tu ni Bog ne oprašta jer ta i u hram kao razbojnik ulazi! Sve što treba da uradite je da me poslušate – bežite od zla jer ko se tog mraka uhvatio loše je završio. Ako ste glupe, niste slepe. Jednog dana ćete mi zahvaliti”, zaključila je Karleuša.