Mjesečno pojede 6 kila Nutelle kako bi imala najveću zadnjicu! “To je jedini način da postanem privlačna muškarcima, SVI će htjeti biti sa mnom!” (FOTO)

Danas je do nas došla jedna informacija iz Švedske koja je mnoge šokirala te mnogi kada su ovo vidjeli ostali su jako iznenađeni jer nisu mogli da vjeruju da nešto ovako postoji. Radi se o tome da je ovo priča o jednoj djevojci koja ima samo 25 godina te je odlučila da postane najprivlačnija žena te želi da se svidi svim muškarcima a njen način je sve ostavio bez teksta.

Natasha je odlučila da ima najveću zadnjicu na svijetu a kako bi u tome uspjela odlučila je da jede čak 6 kilograma poznatog čokoladnog krema Nutella i to na mjesečnom nivou. Ovo je počela da radi prije 7 mjeseci i kako i sama kaže odma je krenula da primjeti rezultate te ne želi da prekine svoju rutine jer je ona vodi ka njenom cilju kojeg jako mnogo želi.

Mnogi kada su ovo vidjeli ostali su bez riječi. Također određeni broj ljekara i nutricionista se oglasio povodom ove teme te su rekli kako ona jako šteti svom metabolizmu jer ovaj njen postupak je jako velika greška ali bez obzira na to ona ne želi da odustane.

4 thoughts on “Mjesečno pojede 6 kila Nutelle kako bi imala najveću zadnjicu! “To je jedini način da postanem privlačna muškarcima, SVI će htjeti biti sa mnom!” (FOTO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *