Mnogo para na stolu i pije najskuplji šampanjac: POGLEDAJTE kako uziva i provodi se kcerka Zeljka Mitrovića sa dečkom MILIJARDEROM! “Živim život iz snova…”

Mozemo da kazemo da je sve potresla situacija i da je naljutila kada su vidjeli da su novcanice pobacane po stolu a sto je bio sav pokriven a pored njih su bile i posluzene porcije jastoga.

Kcerka Zeljka Mitrovica, koju svi znaju Kristina se vjerila prosle godine sa poznatim Ukrajinskim milijarderom Ilijom koji se ne libi svaki dan na Instagramu pokaze kako to izgleda njihov zivot i luksuz u kojem oni uzivaju i provode svoje dane.

Prije nekoliko noci na njihovom Instagramu su se pojavili snimci iz jednog jako luksuznog kluba iz Londona gdje se vidi kako njih konobar sluzi i tu im je donosio i poznati skupi šampanjac a oko njih su prskale prskalice.

Ilija I kristina su u jednom trenutku odlucili da snimaju sve, i tu je bio sto prekriven sa novcaninama dok su ispred njih bile porcije jastoga.

Ilija je inace naslijedio porodicnu kompaniju koja se bavi proizvodnjom uranijuma pa se nerijetko moze cuti da je on kralj uranijuma.

Kristinin uskoro buduci muz pored naslijedsva ima i svog biznis koji se inace vodi u Londonu gdje sada zivi on ali i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. on ima i svoj privatni avio, svoje obezbjedjenje koje ga cuva, svoje vozace i mnogo skupih automobila koje on svaki dan mijenja svaki dan kao carape.