“Muž je odlučio da uradi test za utvrđivanja očinstva- ja sam se zaledila…”

Muz i ja imamo tamnu kosu ali pored toga i dosta tamniji ten i takvi smo.

Kcerka koja ima tri godina ima svjetliji ten i plavu kosu.

Svi zezaju mog supruga da je kcerka inace komsijina te sale su mu na taj nacin isprale mozak da je sada odlucio da uradi test za utvrđivanje ocinstva. Ja sam jako ljuta na njega. ZAr nakon 8 godina zajednicnog zivota on je odlucio da sumnja u moju vjernost i stvaro misli da bi ga ja prevarila na tja nacin.

Moram da kazem da sam jako razocarana a u jednu ruku sam i povrijedjena. Sve sam mu to rekla jer nisam mogla d vjerujem da je na to mislio. Sve sam mu rekla caki da mi nije problem da uradimo i test sa tim da ce on biti tja koji ce to platiti, a za to nece se koristit zajednicki nas novac.

Naravno da je to uradio, i tu je reziltat. Dijete je njegovo (Za dvije sedmice ce biti tu i dokazi) ali me njegovo nepovjerenje toliko povijedilo da sam odlucila da mislim da treba da uradimo i razvod. Ne zelim da burno reagujem ali mi je on se zgadio.

Mi smo skupa od prve godine fakulteta izgradili smo zajedno zivote i pregurali smo sve teske trenutke a nas brak je skladan i sretni smo skupa. SVE MI SE SADA CINI lazno sa njegovo strane i ne znam akko i sta da radim.