Sina je vjerenica napustila par dana prije svadbe! 5 godine je bio u depresiji, nije licio na sebe

Mom se sinu desila nevjerovatna situacija. Naime ostavila ga vjerenica samo par dana prije svadbe. 5 punih godina je bio u velikoj depresiji. On je nasao novu djevojku prije pola godine i pocinje njegov novi nacin zivota i sve mu ej lakse bilo i drugacije.

Djevojka je jako losa, manipulator je veliki.

 

Kada je rekao da su se vjerili, a sam se posvadjala sa sinom i rekla sam mu sve u lice i radi toga odlucio je da nas odbaci radi nje.

Proslo je dva dana i cula sam da neko zvoni na vrata. Ja sam otvorio,i tada sam se izneandila. Ona stoji ispred vrata a to je njegova nova djevojka. Sat i po vremena je govorila bez prestanka da bi rekla da mi kao roditelji nikada nismo bili mu podrska i da je on to shvatio i radi toa je pruhvatio nju a odlucio da nas odbije.

Pocela sam da vicem jer me vrijeda i odmah sam rekla da prestane a ona je rekla da munismo dozvolili da radi posao koji voli i da smo ga mi vodili kod psihijatra.

 

Izletila je iz kuce i rekla je da ne moramo nas dvije da se volimo, dovoljno je da se postujemo i zato moj sin ne smije i ne treba da ispasta radi toga i zaista upravu je bila.