Na ovaj način će te otjerati golubove zauvijek od vaše kuće! SAMO VAM JE OVO POTREBNO I VAŠE BRIGE SU PROŠLOST

Ovaj članak je za sve vas koji se inače borite sa problemom golubova po balkonima. Ako ste i vi jedan od mnogih koji ste umorni od borbe sa ovim pticama sada za vas imamo super metode da ih trajno držite dalje od vašeg doma i balkona.

 

Jedna od tih metoda jeste da svoj balkon prekrijete sa aluminijskom folijom. SVI ONI koji su probali ovaj trik rekli su da nikada im se golubovi nisu vratili. Ukrašavanjem vaše terase je da sto vise stavite folije i na ovaj nacin oni nece ni prici. Osim toga mozete da koristite i druge taktite kao sto je ukljucivanje u sve ovo neke sarene elemente. Na primjer mozete objesiti i uze iznad balkona i tu vezati neke trake u boji, plasticne vrece, boce i velike balone, mozete i CD-ove ili vjetrenjace. Kada dune vjetar ovo ce se pomjerati i samim tim plasiti golubove.

Druga opcija je da se koristi gel ili sjajne trake kao su ultraljubicaste, reflektirajuci. Da biste odvratili golubove da slate na vas bolkon ili prozorske daske. Jedna od opcija je koristit gelove koji se pticama pojavljuju kao plamen i odvraca ih da tu sjede.