Nada Topčagić u jako TEŠKOM stanju! Otkazala je sve nastupe i uputila TUŽNE riječi! “Povlačim se, ovo je KRAJ, ne mogu više da TRPIM…! (FOTO)

Nada Topčagić je pjevačica koja iza sebe ima jako veliku karijeru i za nju možemo reći da je to zvijezda narodne muzike koja je jedna od legendi. Tako u posljednje vrijeme o njoj se jako često govorilo u medijima a glavni razlog toga je to što se ona našla na slavlju Zlatana Ibrahimovića gdje je došla kao poklon za njegov rođendan i svi su slušali njenu muziku.

Međutim u medijima se pojavila jedna informacija koja je sve šokirala i kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da joj se ovo desilo. Naime, radi se o tome da je ona otkazala sve svoje nastupe i mnogi su se zabrinuli za nju. Nakon toga ona se oglasila i rekla kako je u jako teškoj depresiji te ne može da se izbori sa nekim stvarima koje se dešavaju u društvu oko nje.

Također nije naglasila tačan razlog zbog čega se sve to desilo ali je rekla kako se povlači na određeni vremenski period te samim time nećemo je neko vrijeme viđati u medijima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *