“Tito” iz Zenice traži 50-tu ženu za BRAK! Imao sam 49 žena i 250 unučadi, a sada hoću 50 ŽENU! “Za jednu noć mogu šest puta!” (FOTO)

Mnogo je raznih priča o mnogim stvarima koje se dešavaju u društvu oko nas te je tako ovog puta do nas došla jedna informacija koja je mnoge iznenadila. Radi se o tome da je ovo priča o čovjeku koji je iz Zenice, jednom gradu koji se nalazi u Bosni i Hercegovini. On je u svom gradu svima jako dobro poznat te je sada odlučio sa svima da podijeli svoju priču.

Njegovo ime je Taib Seferović koji je svima poznat po svom nadimku Tito. Naime, on je jedinstven po tome što je imao čak 49 žena sa kojima je bio u braku. Također je rekao kako ima 250 unučadi a da neke čak nije ni upoznao još uvijek. Sada je odlučio da potraži pedesetu ženu sa kojom bi bio u braku te ukoliko mu bude odgovarala to će biti njegova posljednja supruga.

Pored toga on je dodao kako je jako sposoban te da idalje može da vodi ljubav sa ženom jako dobro, čak i bolje nego u mlađim danima. Tako je dodao kako mu je rekord čak 6 sati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *