Nada uputila javnu MOLBU! “Ne mogu više da izdržim da me djeca izdržavaju, ovo je moj KRAJ!” Fanovi u očaju! (FOTO)

Nada Topčagić je pjevačica koja je na našoj estradi već nekoliko decenija te samim time iza sebe ima jako veliku i blistavu karijeru te zbog toga je mnogi mole. Međutim pored svih tih stvari prije par dana u medijima se pojavila jedna informacija koja je vezana za nju koja je sve šokirala te kada su ovo čuli nisu mogli da vjeruju da se njoj ovo dešava.

Radi se o tome da se ona u posljednjih nekoliko mjeseci u jako lošem stanju kako zdravstvenom isto tako i financijskom te ona ne zna kako da sastavi kraj sa krajem. Tako se ona oglasila u medijima gdje je rekla kako više ne može da izdrži da se pati sa životom te da joj jako teško pada to što je djeca moraju izdržavati te ih je zamolila da oni to više ne rade jer ne može se izbori sa time.

Šta je ona htjela ovim svojim riječima da kaže još uvijek nije nikome jasno te su mnogi novinari pokušali da dođu do njen i nekih novih informacija ali se ona nije oglašvala. Šta će se dešavati u narednom periodu u vezi ove teme obavijestit ćemo vas uskoro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *