Saša Matić se RAVODI! “Mislio sam da me voli, ali onda sam čuo stravične vijesti!” Mislim da je RAZVOD najbolja opcija za sve! (FOTO)

Pjevač sa naše estrade za kojeg se može reći da je legenda muzičke scene je Saša Matić. To je pjevač koji ima veliki broj hitova te mnogi ga vole kako zbog njegovih pjesama tako i zbog njegovog ponašanja te mnogi kažu kako baš on treba da bude uzor mnogim mladim pjevačima. Tako se ovih dana krenula širiti jedna priča koja je mnoge ostavila bez riječi, a evo o čemu se radi.

Naime, radi se o tome da su mnogi mediji krenuli da pričaju o tome kako u braku Saše Matića je došlo do krize te samim time bi moglo da dođe do razvoda između njega i njegove supruge sa kojom je već dugo u braku. Nakon mnogih pisanja medija i raznih nagađanja odlučio je da se oglasio i on te je rekao kako su samo medijske laži te da je u njegovom braku sve kako treba.

Samim time on je stavio tačku na ovu temu o kojoj se govorilo već neko vrijeme te sada možemo da budemo sigurno kako ovaj pjevač nema problema u svom braku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *