“Nahranio” sam krastavce soda vodom i sakupio 11-13 kg voća iz svakog grma 2 godine: evo recepta!

Uzgajate li i krastavce? Ova formula “uradi sam” pokazat će se nevjerojatno korisnom. Značajno povećanje prinosa može se pripisati nedostatku štetnih kemikalija. Soda bikarbona pokazala je svoju svestranost kroz brojne praktične upotrebe, šireći se izvan unutarnjih prostora i uključujući vanjske primjene poput vrtova.

Primjena sode bikarbone na krastavce daje trenutačne i divne rezultate koji su vidljivi u kratkom vremenu. olimo vas da se pridržavate uputa navedenih u ovom vodiču s uputama.

Ako želite ostvariti svoje snove o obilju kroz obilnu berbu grmova krastavaca, preporučljivo je primijeniti gnojivo najmanje tri puta za optimalne rezultate. Osim toga, proces gnojidbe ne samo da potiče rast biljaka, već i produljuje trajanje berbe te ima potencijal utjecati na količinu prinosa plodova. Kako bi se osigurali optimalni rezultati, savjetuje se da prođe 14 dana nakon prenošenja presadnica u vanjski vrt prije nego što se razmotri prvotno skladištenje krastavaca.

Kao rezultat toga, mlade biljke će započeti fazu cvatnje. Nakon razdoblja od 14 dana provodi se drugi krug oplodnje. Očekuje se da će trenutni meteorološki uvjeti dati pozitivne rezultate za cvjetanje cvijeća. Osim toga, proporcionalno će se povećati količina cvjetnih pupova. Za uspješan razvoj plodova neophodno je izvršiti treći krug gnojidbe. Ovaj jedinstveni proces učinkovito štiti lišće od pojave žutila.

Osim toga, pospješuje rast novog voća i povrća te produljuje vremensko razdoblje u kojem se mogu ubrati. Kako se soda bikarbona može iskoristiti na razne načine? Pristupačnost ovog vodiča osigurava da ga mogu lako razumjeti i ispuniti pojedinci svih profila, što svakome omogućuje postizanje uspjeha.

Sastojci:

Prve dvije gnojidbe otkrivaju da je ta veza izuzetno prikladna.

Za povećanje plodnosti tla i produljenje razdoblja žetve tijekom trećeg ciklusa gnojidbe, pomiješajte 80 grama sode bikarbone s 10 litara vruće vode.

Da biste napravili otopinu, pomiješajte 60 grama sode bikarbone s 10 litara vruće vode i dodajte 3-4 kapi joda.


Koristiti:

Za najbolje rezultate, pobrinite se da su svi sastojci dobro izmiješani prije uporabe. Savjetuje se primjena gnojiva tijekom jutarnjih ili večernjih sati kako bi se postigli optimalni rezultati. Isprobajte ovaj domaći recept za gnojivo od sode bikarbone.

Pripremite se za divno uživanje u hrskavim, sočnim krastavcima koji pršte obiljem okusa.