Najbogatija Srpkinja! RUGALA se svima koji kuhaju, naslijedila veliko bogastvo, dnevno trošila 30.000 eura i preko NOĆI OSTALA BEZ SVEGA- SADA jede suh hljeb!

Mediji su u to vrijeme nju Vukicu Vučurević srpska verzija “Sharon Stone” Vukica je imala posebnu privilegiju da uziva u raskosnom zivotu i to zahvaljajuci svom ocu Mirku Vučurevićem koji je bio poznati nogometni poduzetnik i radnik. Njena ljepota je oduvijek imala posebnu javnost i svi su je gledali.

Vukica je jedno vrijeme svoju raskosnu rezidenciju odlucila na Dedinju da otvori kamerama medijima prije nekoliko godina te je pokazala svoje bogastvo. Njena kuca je postala simbol njenog zivota i identiteta. Nedavno su se pojavili oglasi koji nude dnevni najam vile od 1000 eura po danu, ali kontakt i vlasnikova imena se nisu podudarala sa Vukičinim pa su se sada pojavile spekulacije da je ta vila izgubbljena u nekim kockarskim dugovima.

Iako je Vukica tada naslijedila nogometni klub “Banat” u Zrenjeninu te i svicarsku tvornicu satova “Nivada” od svog oca, govorila je mnogo puta da je ljepotu naslijdila od majke. Govoreći o muškarcima istakla je da nikad nije znala koliko novca ima. Njen luksuzni zivot je bio takav da ona ne ide u kupovinu ispod 30.000 eura.

Iako je imala raskošni život, Vukica je ostala bliska sa porodicom i govorila je kako je njen otac iako je imao mnogo novca ipak ulagao u zajednicu, gradio crkvu, školu, puteve sve u svom rodnom mjesecu.