Imaju snahe iz iste kuće, iste porodice ali jedna drugu nikada ne obilaze! RADI ovih reči Ceca zauvek izbrisala Gocu Božinovsku

Javnost se zaista dugo trudi da prati odnos koji se dešava između ove dvije pjevačice sa nase estrade a to su Goca Bozinovska i Ceca Ražnatović. IAko imaju glas poseban, i dalje je nejasno da li između njih ima ljubavna veza ili je njihova povezanost ograničena na nesto drugo. IAko su njihovi sinovi ozenili kcerke iz jedne porodice, iz obitelje Rodić, zanimljivo je svima da Ceca i Goca nisu bliske čak se postavilo pitanje sada da li je njihovo prijateljstvo puklo davno.

Ceca i Goca su zaista u srodstvu ali uopšte nisu bliske. Njihov odnos je suzdržanost od posjete jedna druge, ne budu na slavljima ili zabavama skupa. Prosle godine Ceca nije bila na vjenačnju Gocinog sina Mirka Sijana i Bojane Rodica ni ti je bila na slavlju unuka. Iako njih dvije nisu bliske.Njihova djeca Veljko i Mirko su jako bliski. Njihoa veza je jos od djetinstva, radili su zajedno na nekim projektima. Kada su Cecu jednom upitali o njihovom odnosu ona je izbjegla da to detaljno komentariše.

Iako su glasine o nesuglasicama o Ceci i Goci datiraju od trenutka kada je Goca izbacena sa spsika svadbe Veljka i Bogdane Rodić. Veljko je pozvao Mirka a Ceca samo svoje bliske prijatelje.

Iako je takvo sve bilo Goca je uvijek pokazivala divljenje i ljubav prem Ceci. Kao majka shvatila je kako je Ceci tesko da bude sama bez pomoci oca, nije imao ko da joj pomogne u odgoju. Ona slobodno uvijek izražava kakva je to njena privrženost Ceci. IAko Ceca i Goca zive odvojeno rijetko se sreću ali i ne govore lose jedna od drugoj.