NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU NEVINOST JE ČUVALA ZA SLAVNOG SRBINA: Odveo je pred oltar dok su drugi uzdisali za njom

U posljednje dvije godine Adrijana Lima naišla je na salvu kritika na račun svog fizičkog izgleda. Nakon rođenja djeteta postalo je očito da se Adrijana malo udebljala, a promatrači su primijetili i znakove oteklina zbog botoxa. Adrijana je bila iskrena u vezi s omalovažavajućim primjedbama na račun njezina izgleda, priznajući izazove s kojima se susrela prihvaćajući svoju naraslu težinu. Ipak, to je nije spriječilo da prigrli ljubav i bavi se aktivnostima koje je vesele.

Što se tiče njezinih ljubavnih poduhvata, najzapaženija je zajednica koja je izazvala veliki interes ona s proslavljenim srpskim košarkašem Markom Jarićem. Nakon trogodišnjeg udvaranja, par je izmijenio zavjete 2009. Dolazak njihovih kćeri, Valentine i Sienne, učvrstio je njihovu bračnu vezu. Unatoč njihovom razvodu 2014. godine, prijateljski odnos je održan zahvaljujući zajedničkoj roditeljskoj odgovornosti.

U intrigantnom otkriću, Adriana Lima odlučila je zadržati nevinost sve dok ne stupi u bračnu vezu s Markom Jarićem, koji joj je slučajno bio prvi spolni partner. Tijekom intervjua 2006. godine, manekenka je izrazila svoje uvjerenje da bi seksualna intimnost trebala biti rezervirana za brak, naglasivši da nedostatak poštovanja u vezi znači nedostatak istinskog interesa za nju.

Nakon razvoda, Adrijanine emotivne veze bile su oskudne. Upustila se u kratku jednogodišnju romansu s renomiranim turskim autorom Metinom Harom. Tijekom njihovog zajedničkog vremena pojavile su se spekulacije koje su sugerirale da Metinove sklonosti naginju prema muškarcima, insinuirajući da je njihova veza bila samo strateški manevar za publicitet.

BONUS TEKST:

Korištenje prirodnih lijekova pokazalo se vrlo korisnim u rješavanju brojnih zdravstvenih problema. Među mnogim tradicionalnim lijekovima, čaj od đumbira, limuna i meda ističe se kao istaknuti primjer.

Sa svojim obiljem antioksidansa i protuupalnih spojeva, đumbir, biljka poznata po svojim ljekovitim sposobnostima, nudi obilje zdravstvenih dobrobiti. S druge strane, limun je prepun vitamina C koji jača imunološki sustav, dok se med može pohvaliti antibakterijskim i antivirusnim svojstvima. Podrijetlom iz Azije, đumbir je korijenasta biljka koja ima dugogodišnju reputaciju u tradicionalnoj medicini zbog svojih ljekovitih svojstava. Pripada obitelji Zingiberaceae, ova svestrana biljka koristi se u kulinarstvu i medicini.

Za pripremu ovog čaja potrebno je sljedeće:

Za pripremu ovog napitka trebat će vam

  • korijen đumbira veličine palca,
  • jedan limun,
  • jedna do dvije žličice meda
  • i dvije šalice vode.

Započnite temeljnim ispiranjem korijena đumbira vodom, zatim ga ogulite i narežite na tanke kolutiće. Uzmite tavu i ulijte 2 šalice vode, zatim dodajte narezani đumbir.
Započnite s dovođenjem vode do točke vrenja, a zatim smanjite vatru i ostavite da lagano kuha otprilike 10-15 minuta. Nakon toga pažljivo procijedite čaj u šalicu.
Iscijedite sok iz limuna i umiješajte ga u čaj. Dodajte med po svom ukusu i dobro izmiješajte sastojke.
Ovisno o vašim osobnim preferencijama, možete uživati ​​u ovom čaju toplom ili hladnom. Za optimalne rezultate preporuča se konzumiranje čaja svježe pripremljenog.

Konzumacijom ovog čaja pojedinci mogu pronaći olakšanje od širokog spektra zdravstvenih problema kao što su prehlada, kašalj, grlobolja, mučnina i probavne smetnje. Kombinacija đumbira i limuna daje prirodna antibiotska svojstva, dok dodatak meda pomaže u smirivanju upale i ublažavanju simptoma.

Iako ovaj čaj može poslužiti kao vrijedan dodatak liječenju, ključno je razumjeti da ga ne treba smatrati zamjenom za savjet liječnika ili propisanu terapiju. Prije korištenja bilo kojeg prirodnog lijeka, vrlo je preporučljivo potražiti savjet kvalificiranog zdravstvenog radnika, osobito ako već imate neko zdravstveno stanje ili trenutno uzimate lijekove. Đumbir se može konzumirati u različitim oblicima, kao što su svježi đumbir, sušeni đumbir, čaj od đumbira, sok od đumbira ili kao dodatak prehrani u obliku kapsula ili ekstrakata. Međutim, važno je napomenuti da osobe koje uzimaju određene lijekove, poput antikoagulansa, trebaju izbjegavati konzumaciju đumbira. Stoga je uvijek mudro posavjetovati se s liječnikom prije nego što u svoju rutinu uključite đumbir.