Najnoviji detalji VELIKE TRAGEDIJE: Ovo je Alma, majka koja je sa troje djece skočila u rijeku! MUŽ negira da ih ikada zlostavljao!

U jednom gradu u Albaniji se desio jedan događaj koji je potresao sve, kada je majka sa troje djece donijela stravicnu odluk uda skoci u dubine rijeke Bojane a ono sto sve buni jeste zasto je to uradila i zasto je svoju djecu povela sa sobom.

U izvjescu lokalnih medija prica se Ergis Arazi koji ma 31 godinu suocava sa optuzbama o zlostavljanju supruznika i potomaka i to su radnje koje mogu da dovedu i do ovakvih posljedica koje su sada takve. Ono sto je vazno da se napomene jeste da je on trenutno jedini optuzeni za sve sto se desava.

Prema navodima od policije muškarac je uhapse u Shkoderu nakon tragicnog incidenta koji se desio kada je majka u nekom ocajnickom cinu uronila u rijeku sa svoje troje djece i to je bio razlog zasto je odlucila na ovaj cin. Prema izvjescu medija svađa izmedu Alme i Ergisa pocele su prije nekoliko mjeseci i to je dovelo do neke vrste rastanka. Pojavile se i glasine da je Arazi u romanticnoj vezi sa nekom drugom zenom.

Izvjestaj pokazuje da Arazi imaju dosije vec od prije uzgoju nedopustenih supstanci i uhapsen je pod optuzbama za “poticanje za samoubistvo.”