Tara Simov prolazi kroz pakao: Pretučena- otac njenog djeteta je napao! SNIMAK koji je podijelila sve UZNEMIRIO

Internet je preplavio video koji pokazuju cin nasilja porodicnog koje je prolazila i koje prolazi cini se i sad bivsa clanica rijalitija Zadruga, Tara Simov. Ona je pretrpila zaista brutalan napad od svog bivseg partnera i oca njenog djeteta Danila Raičevica. Ona je pokazala koliko je hrabra pa je odlucila javno da o tome progovori i sve je objavio na svom profilu na Instagramu.

Ona je odlucila sve javno da podijeli i sva iskustva ad budu javna. Ona je otkrila mucnu stvarnost i fizicke ali i psihicke patnje koju danas prolazi i koliko joj  je i dalje tesko radi svega.

Naime Tara I DANILO su neko vrijeme u samom centru skandala i o tome se mnogo govori a vrti se velika bura oko njihovog odnosa i dinamike cijele. Sve je toliko zamrseno i o tome se prica i dijeli na drustvenim mrezama. Ali sada su se svi izneadili kada je Simova donijela odluku da sve otkrije javno i privatne stvari od svog partnera pa je otvorila i kako je sama rekla “Pandorinu kutiju.”

Medju njenim emocijama nabijenim video materijala izdavaja se primjer kada Raičevic upusta u cin psihickog zlostavljanja partnerice i vrijedjao je nju i porodicu. U video snimku se vidi kako ona govori da treba da izadje iz njenog stana a on tada je tuce.