Najpopularniji Ruski Psiholog Tvrdi Da MUŠKARCI GUBE GLAVU Za Ženama Koje Imaju SAMO JEDNU KARAKTERISTIKU:

Prema riječima poznatog ruskog psihologa Mihaila Labkovskog, postoji jedna jedina osobina koja svakog muškarca može dovesti do ludila za ženom, a ta kvaliteta je samopoštovanje. Dr. Labkovski tvrdi da mnoge žene vjeruju da moraju stalno održavati njegovan izgled, biti našminkane i uvijek nositi kratke suknje kako bi osvojile srce muškarca. Međutim, muškarca koji cijeni sebe ne može privući žena kojoj nedostaje samopoštovanja. Najprivlačnije žene, po mišljenju dr. Labkovskog, su one koje sebe visoko cijene.

Prema psihologinji, žene koje se prilagođavaju društvenim trendovima i žude za potvrđivanjem muškaraca nikada neće zaokupiti interes istinskog pojedinca. Onima koji nesebično daju prednost željama drugih zauvijek će biti uskraćena prilika da otkriju istinsku sreću.

Prema njegovim riječima, djevojka se jako trudi da zadovolji muškarca, iscrpljuje se dijetama, posjećuje kozmetičara, podvrgava se raznim zahvatima, pa čak i kirurškim poboljšanjima, a sve u želji da se dopadne.

Prema pisanju magazina “Stil”, Labkovski smatra da su te djevojke nesposobne privući pravog partnera zbog negativnog dojma koji ostavljaju. U konačnici će se naći sami jer će ih njihov odabranik neizbježno napustiti zbog mlađe i privlačnije žene.

Mihail Labkovski zaključuje da je, da biste postali žena koja privlači pažnju muškaraca, neophodno njegovati samodivljenje i strpljivo čekati divljenje drugih. Ključ leži u iskrenoj ljubavi prema sebi, jer mišljenja i osjećaji drugih postaju beznačajni kada je ljubav prema sebi duboko ukorijenjena.