Najskuplja VILA NA ESTRADI PRIPADA OVOJ PJEVAČICI! Košta preko 4 miliona eura, unutrašnjost se krije! NIJE NI CECINA NI BRENINA NEGO…

Kada vidite ovu sliku onda moramo da napisemo da je ovo najskuplja vila na estradi a ona je na Dedinju i posjeduje je jedna nasa jako pozanta pjevacica a svi su odmah po naslovu pomislili da se radi o Ceci ali to nije Ceca nego je ovo dosta starija kolegica, Vera Matovic.

Vera je godinama na nasoj estradi a sada se oglasila i rekla je kako se krecu spekulacije o tome odakle joj toliki novac i kako je kupila toliku vilu koja je procijenjena na skoro 4 miliona. Onda su se svi pitali odakle njoj novac za stanove ali i sve nekretnine.

Vera se na skoro sve ove price zasmije a kaze da je prije znala mnogo da oplace i jako joj je tesko bude. Ona i njen suprug su skupa preko 50 godina i nemaju djecu i sav novac koji su imali i zaradili su uvijek ulagali u razne nekretnije i nikada se nisu rasipali kako su drugi govorili. ona je sredila to sve do sitnih detalja i kako kaze ne moze da vjeruje da neko pljuje po tome .