Ona je duplo bolja od Cece, prirodno telo, lice blistavo- OVAKO IZGLEDA ŽELJKOVA PRVA SUPRUGA- Koja mu je rodila 4-ro dece!

Kada se spomene Zeljko jasno je svima da se uz njega uvijek veze ime Cece i da oni imaju i dvoje zajednicke djece koje ga skoro pa i nisu zapamtila a to su Anastasija i Veljko. Ali ono sto je svima cudno jeste sto se skoro pa niakda ne spominje njegova prva supruga, koja je kako smo i rekli u naslovu mu rodila 4 djece.

On je muskarac koji je jako volio svoju djecu, ali naravno kada je krenula ljubav sa Cecom onda je njoj dao najvise paznje. Naravno svi govore da je on ostao ziv da bi Ceca napravila jos veci uspjeh nego sto ga ima sada ali nije se dalo. Ona je iz jednog malenog mjesta po imenu Zitoradje i mnogi su slazu da nije bilo Zeljka da ona ne bi bila zvijezda kakva je danas ali i da je i tada jako pametna bila iako je mlada.

Zeljko je sa prvom suprugom Natalijom bio dosta godina u braku a ne nesto malo. Preko 13 godina ljubav je trajala i iz te ljubavi rodila se cetiri nova zivota. Anđela je polusestra od Veljak i kcerke Natalije i Zeljka a bila je i prisutna na svadbi Veljka a mediji su to ispratili. Pogledajte kako izgleda Natalija, vjerujemo da ce te se iznenaditi.