Nakon 40 godina skupila sam hrabrost i nazvala svoju PRVU LJUBAV: Odgovorio je kada sam provjerila cijeli njegov Facebook-u! (FOTO)

Dina je koja sada ima 64 godine udovica i ispricala je kako je ljubav svog zivota u tom trenutku jednostavno prepustila drugoj zeni i to je sve uradila radi vlastitog ponosa koji je imala i koji je bio u njoj.

Ona je otkrila da je bila prva osoba koja je uspjela da ga kontaktira nakon vise od 40 godina i sada su postali prijatelji i na Facebooku i od tada sve pocinje.

“Ja sam tada imao samo 17 godina a moja ljubav samo 20 godina. Nakon susreta koji je bio spontan krenulo je zabavljanje. Ljubav je tada obostrana bila, voljeli smo se jako i uzivali u zajednickom vremenu.. Upoznao me sa svojom porodicom koja me tada srdacno prihvatila i svaki put kada bi ih posjetili on je uvijek bio dobar prema meni a volio je moju porodicu a i ja njegovu.”

Tada je on trebao da ide u vojsku pa je predlozio da bi bilo bolje da ode nakon zaruka a Dina nije htjela na to da pristane.

“Za nas tada u tom trenutku rastank je zaista tesko pao. prije samog odlaska rekao je da bi bilo dobro da se zarucimo a ja sam rekla da ne zelim jer se ne poznajemo dovoljno. Bio je tada tuzan radi svega ali prihvatio je i moje misljenje i jasno mu je bilo. Redovno smo se dopisivali i ja sam jedva cekala da se cujem sa njim,”

“Mnogo sam sretna bila i uzbudjena radi njega i njegovih pisama. Plakala sam svaki put. Dolazio bi ponekada na dopust a kad je odlazio plakali smo oboje i kleli se u zauvijek. Sve je oduvijek izgledalo kao neki film dok njegovo jedno pjesmo nije donijelo veliko razočarenje i dan danas nemam pojma od koga je to poteklo.”

“Rekli su mu da su me vidjeli da hodam kroz grad drzeci se za ruku sa deckom. Dani su prolazili ja sam plakala. Kada se vratio iz vojske sestra me zvala jer me cekao vani, a ja sam se tada iznenadila. ”

Nakon svega nastavili su oboje svojim zivotom.

“Zivot me odveo sa suprugom tada u Dansku a on u Ameriku. Danas ja imam 64 godine a suprug mi je umro prije 3 godine. Ja sam prosle godine htjela da stupim u kontakt sa starom ljubavi pa sam dobila i profil i ostavila porku.”

 

“Javio mi se i rekao da zeli da me nazove. Razgovarali smo i sada smo prijatelji na drustvenim mrezama. Cujemo se, saljemo poruke. Moram da priznam pregledala sam mu slike i objave koje je napraivo i pjesme koje je objavio.”