“Princeza je tu” Supermama Vesna rodila kćer Milu nakon što je rodila 8 sinova! “Muž i djeca su bili presretni i nisu mogli bez nje” (Foto)

Vesna i Slobodan Milićević iz Medveđe do jučer su bili ponosni roditelji osmorice sinova. No, 12. rujna njihova je obitelj dobila prinovu – kćer Milu. Kako je Blic ranije objavio, Milićevići već dva desetljeća žive u Italiji, a povratne informacije o njihovoj deseteročlanoj obitelji su izrazito pozitivne. Njihovoj hrabrosti, predanosti i privrženosti svi se jako dive.

U razgovoru za Blic, Vesna, poznata kao Supermama i Supergirl, otkrila je zamršene detalje oko rođenja princeze.

Iskustvo je bilo izvanredan uspjeh, a neopisiv osjećaj koji ga je pratio neopisiv. S dolaskom svakog novog člana u našu obitelj, naša sreća i ispunjenje eksponencijalno rastu, potičući našu odlučnost da se neprestano usavršavamo. Kolektivna radost koju dijelimo je neosporna, ali ne možemo u potpunosti da artikuliramo dubinu naših emocija, kako je u razgovoru za Blic rekla majka Vesna.

Bilo je opipljivo ogromno obožavanje Mili, Srpkinje koja je po deveti put ljubazno preuzela ulogu majke. Sinovi su u potpunosti ovisili o njezinoj prisutnosti, žudjeli za njezinim brižnim zagrljajem i nepokolebljivom zaštitom. Kolektivnoj sreći koja je zračila iz njihovih srca nije bilo granica.

Porodu je prisustvovao njen suprug Slobodan, a doživljaj držanja kćeri u naručju je neopisiv.

Tijekom cijelog poroda moj suprug je bio uz mene, a dok je držao našu kćer Milu, oči su mu blistale od radosti. U tom trenutku stihovi pjesme “Večeras slavim kćeri, pretvaranje joj ne znači” savršeno su dočarali neopisivu ljepotu scene, smatra Vesna Milićević.

Milinu je liječnica dala odličnu ocjenu, istaknuvši njezinu težinu od 3500 grama i duljinu od 52 centimetra.