NAKON IZNENADNE SMRTI BRATA, JANJUŠ DOBIO STRAŠNU PORUKU! Pre povratka u rijaliti dobio ozbiljne pretne! JAVIO SE I ZAMOLIO JEDNO

Nakon tragične situacije koja se desila u porodici, Janjuš je zanijemio. Ovo je situacija na koju covjek nema rijeci i niko ne moze da vjeruje da se takvo nesto i moze desiti.

Mihailo Janjušević je iznenada umro, te je ostavio svoju porodicu i bliske prijatelje u velikoj tugi i nevjerici. Nakon sahrane mediji su govorili da su Janjupa vidjeli na planini Zlatibor i jasno je da je tu stigao da pronađe mir koji je izgubio i da se na neki način oporavi od gubitka koji je zadesio cijelu porodicu.

Zlatibor je planina koja je poznata po prirodi po čistom vazduhu i to je inače odredište na koje ljudi idu kada bjeze od stresa i traume. Janjuš je odlucio to da odabere da bi imao mir i tišinu.

Kako su mediji saznali Janjuš je na Zlatiboru dobio poruku da bi bilo bolje da se kloni Aneli Ahmić i da treba da se vrati supruzi Eni jer mu se ne pise dobro.

-Janjuš je na Zlatiboru sa prijateljima ne mogu da kažem da je tu da se opusti ali nakon svega njemu treba mir. Sve je djelovalo kao da će proći jer porodica i prijatelji su uz njega uvijek i bore se da ovo prevlada. U jednom trenutku na društvenim mrežama dolazi poruka da se kloni Aneli ako bi se vratio u Elitu ali to ga sada ne zanima jer zeli svoj zivot kao prije.