SEKA STAVLJENA NA STUB SRAMA RADI OBJAVE O SRBIMA I BOŽIĆU! “Žao mi je što mi prije nisi pokazala kakva si…”

Njene objave koje su se pojavile na drustveni mrežama sokirale je sve. Naime ona je napisala jednu objavu a ispod te objave su se nizale samo gunsne i grozne uvrede a sada ce te da vidite radi cega se to desavalo.

Pjevačica Seka Aleksić je napravila pravu pometnju radi statusa koji je napisala na Božić , i ona je na taj način potkačila Srbe te sada nastavlja na svoj način da ratuje sa njima i prestaje.

Naime pojavile su se informacije da je ona 7. januara prozvala pojedince i to radi načina slavlja i radi poštivanja tradicije kada se radi o vjerskim praznicima a kako kaže pjevacica to je za nju zaista premjerno.

Njene riječi su za kratko vrijeme izazvale gnjev kod svih korisnika društvenih mreža a onda su komentari bili grozni ali to Seku nije zaustavilo, ona je bila jača nego ikada.

-“JESTE SLOMILI SU LOMAČE, GUME OD AUTOMOBILA, VOZILI KAMIONE, DISRENE NA MAKSIMALNO DRŽALI, VOZILI SE NA KROVOVIMA AUTOMOBILA, SKIDALI SE GOLI ILI DO POJACA, PEKLI VOLA U SVOM DVORIŠTU I NARAVNO NESTO BEZ CEGA SE NE MOZE PUCANJE IZ VATRENOG ORUŽJA I BACALA MILION PETARDI.”

Jedna od korisnica Tvitera je ostavila dole i komentar a on je glasio:”NAjgora ljudska osobina jeste licemjerje.” Ona je naravno odmah odgovorila i to na ovaj nacin: